HONDENGEDRAGSDESKUNDIGE PRAKTIJK DIBBES

INDEX   

HOME
WIE BEN IK?
TRAININGSMETHODE
GEDRAGSPROBLEMEN
CONTACT EN LEVERINGSVOORWAARDEN
REACTIES OP DE TRAININGEN 
NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN

DE "ALLES OF NIETS" METHODE    

 

 

 

  GRATIS WERKBOEKJE VAN DE "ALLES OF NIETS" METHODE    GRATIS DOWNLOAD   

De “Alles of niets” methode is een heel simpele manier om een hond te leren om wat meer op zijn baas te letten. Die aandacht is nodig om de hond iets te kunnen leren.

Alles wat u doet, is de hond belonen op het moment dat hij aandacht voor u heeft. Als bonus wordt, door het doen van de oefeningen, ook een groot deel van het eventuele slechte gedrag van de hond aangepakt. 

Heeft u net een pup of hond gekocht, of een hond uit het asiel gehaald? Begin meteen met trainen terwijl de hond went aan u en de nieuwe omgeving. Door het trainen ontstaat er vanzelf een hechte band met uw hond.

C. Willem Teunisse

Klik boven op "GRATIS DOWNLOAD" voor een PDF file met alle oefeningen uit de film .

GRATIS BOEK: "EEN KOUD KUNSTJE,  train je hond in een handomdraai"   GRATIS DOWNLOAD    

 

U heeft een hond in huis genomen. Een pupje of misschien een oudere hond uit een asiel of andere opvang situatie. En wat nu? Een hond kan een enorm plezierige toevoeging aan uw leven zijn of… een enorme lastpost. Met de "Alles of niets" methode hierboven, krijgt u de aandacht van uw hond. Daarna is het tijd voor de volgende stap.

 

Met dit gratis boek kan iedere hondenbezitter zijn harige viervoeter snel en efficiënt trainen om zich goed te gedragen en te luisteren.

 

De methode in dit boek is wetenschappelijk onderbouwd, maar ik heb de specialistische taal gemeden die tegenwoordig in veel trainingsboeken gebruikt wordt. U heeft dat niet nodig om uw hond goed te kunnen trainen.

 

Ik hoop van harte dat u net zo veel plezier gaat hebben met het trainen van uw eigen hond, als ik de afgelopen jaren heb gehad met de verschillende honden die u in dit boek zult tegenkomen.

 

C. Willem Teunisse

Klik boven op "GRATIS DOWNLOAD" voor een PDF file van dit boek.
 

OVER HET GRATIS TER BESCHIKKING STELLEN VAN DE FILM EN HET BOEK   

 

Waarom gratis?

Ik geloof in sociaal ondernemerschap in plaats van puur op winst gericht ondernemerschap. Ik wil mensen helpen om een goed leven te hebben met hun hond(en). Daarom stel ik mijn kennis beschikbaar aan mensen die er wat mee willen doen.

Hoe kan het gratis zijn?

Deze beide projecten waren nooit mogelijk geweest zonder de vrijwillige inzet van een een groep mensen om mij heen; fotografen, vormgevers, tekstschrijvers, hondenbezitters etc. Allemaal met datzelfde doel: Een goede relatie tussen mens en hond.

Lieve allemaal, ik kan jullie nooit voldoende bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan.   

 

Voor verdere vragen: c.w.teunisse@gmail.com