HONDENGEDRAGSDESKUNDIGE PRAKTIJK DIBBES

INDEX   

HOME
WIE BEN IK?
TRAININGSMETHODE
GEDRAGSPROBLEMEN
CONTACT EN LEVERINGSVOORWAARDEN
REACTIES OP DE TRAININGEN 
NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN

CONTACT   

, CONTACT 

Hondengedragsdeskundige Praktijk Dibbes is gevestigd in Amsterdam-Noord en werkt uitsluitend in Amsterdam en omgeving. Ik kom bij u thuis om u te leren hoe u uw hond met een simpele en vooral snelle methode op een leuke manier kunt trainen.

Tijdens het eerste bezoek brengen wij samen uw vragen en wensen in kaart. Ik leg aan u de trainingsmethode uit en evalueer ik het gedrag van uw hond en van zijn/haar trainingsmogelijkheden. Dit eerste bezoek kost u € 40,- inclusief BTW. Een vervolgbezoek kost € 30,- en mijn streven is om de training binnen drie bezoeken af te ronden.

Na dit bezoek ontvangt u schriftelijk of per mail een offerte op maat voor de training van uw hond inclusief schriftelijk materiaal, reiskosten en BTW. U laat mij weten of u hiermee akkoord gaat of niet. Een eerste huisbezoek verplicht u niet tot het afnemen van verdere diensten.

Hondengedragsdeskundige Praktijk Dibbes
C. Willem Teunisse

Email: c.w.teunisse@gmail.com
Tel: 06-18250337

KvK nummer: 51076918
BTW nummer: NL077443214B01
Bankrekeningnummer: NL79INGB0006043638

LEVERINGSVOORWAARDEN   

LEVERINGSVOORWAARDEN   

Foto's onder van Jovanna Maric, Willem met Ombra en Stitch, Pablo en Che. 

Hondengedragsdeskundigen praktijk "Dibbes" werkt met de "uitlokken en belonen" methode. Dit is een in Amerika lang beproefde, maar in Nederland relatief nieuwe methode die snel en gemakkelijk werkt voor de eigenaren van een gezelschapshond. Het is bedoeld om een hond de basismanieren aan te leren en het is tevens een erg succesvolle methode voor het voorkomen en oplossen van gedragsproblemen en het aanpakken van karakterproblemen. 

Met deze methode wordt, binnen een van tevoren afgesproken aantal sessies (meestal drie), de hond getraind in het onaangelijnd opvolgen van de basiscommando's. Met dezelfde methode wordt probleemgedrag voorkomen of onder commando gebracht om het beheersbaar te maken.

In ons eerste contact (per telefoon, mail, of anders) spreken we af wat u wilt bereiken in de sessies die ik bij u thuis kom geven. Dit kan variëren van het aanleren van de basiscommando's aan een pup, tot het corrigeren van ongewenst gedrag.

Na ons eerste contact ontvangt u een offerte van hondengedrags-deskundige praktijk "Dibbes" op naam van uw hond, voor het benodigde aantal sessies van een uur aan huis inclusief BTW. 

De huisbezoeken kunnen per keer afgerekend worden of allemaal gezamenlijk bij het eerste huisbezoek. U ontvangt 1 rekening voor alle sessies/huisbezoeken.

Tijdens de huisbezoeken geef ik u schriftelijke oefeningen en leer ik u deze in de praktijk uit te voeren met uw hond. Ik verwacht van u dat u de oefeningen en de bijbehorende uitleg die ik u schriftelijk overhandig, bestudeerd, en bij het volgende bezoek kent.

De huisbezoeken vinden eens per week plaats en in de tussenliggende dagen verwacht ik dat u veelvuldig met uw hond gaat oefenen wat u heeft geleerd. Het veelvuldig oefenen is de sleutel tot succes. De oefeningen zijn in begrijpbaar Nederlands geschreven.

De inhoud van de schriftelijke opdrachten en lessen mag u niet verspreiden aan derden. De rechten op deze materialen behoren mij toe.

Indien u niet tevreden bent over mijn werkwijze of over de behaalde resultaten heeft u het recht om de sessies te stoppen. Als u vooraf heeft betaald worden de niet afgelegde sessies/huisbezoeken teruggestort op uw rekening.

U kunt de leveringsovereenkomst ook ontbinden door een eventuele klacht schriftelijk bij mij in te dienen waarna ik in alle redelijkheid het bedrag van niet geleverde diensten zal retourneren.

Ik behoud mij het recht voor om te stoppen met mijn bezoeken als uw hond extreem agressief op mij reageert, als blijkt dat er onvoldoende met de hond geoefend wordt of als mijn adviezen niet of onvoldoende worden opgevolgd.

Als uw hond mij op enige wijze schade berokkend, lichamelijk of materieel, behoud ik mij het recht voor om een schadeclaim bij u in te dienen.

U blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag en het handelen van uw hond, op straat en thuis.

 

VOORLICHTING